What would I do without all my memories

Längtar !! Vart där en gång förut och det bar en vecka jag aldrig glömmer ❤/w


Borta bra hemma bäst

Gör som Emma denna lördag, hemma med the family. Imorgon blir det att åka efter hero vilket ska bli riktigt skoj! Vad ska du göra för skoj i helgen? :D /w


im på topp

hejsan, jag vaknade typ för nån timme sen. helgen börjar bra (y)
idag så ska jag bara vara hemma och chilla, jag orkar inte åka nånstans, jag är för trött. har sovit jättedåligt i veckan så jag måste ta igen det nu i helgen, så jag ska nog bara vara hemma. om jag har tur så kanske nån vill komma hit och sova med mig? ;)
just idag så känns humöret lite sugit, så jag ska gå upp, ta en dusch och bara pyssla om mig själv lite så kanske jag blir glad till ikväll när vi ska till mammas och pappas kompisar :)
/e


hoppsan hejsan

jag såg nu att det var lite mer än två veckor sen jag bloggade senast. tog en liten bloggpaus.
under dom här två veckorna har jag dragit på mig nån väldigt jobbig hosta som aldrig vill försvinna :(
just nu ligger jag i sängen o bara chillar med universums bästavän. nu ska jag va lite social med henne :)
/e


Bowla snart

Tagga bowling nu då, får hoppas att fet inte blir några stora väntstunder sim det brukar bli, nu som det är så kallt!!


it's the little things that makes life better

tja blogg, gör läxor ( som vanligt) . en bra dag i skolan, jag var lite off menmen ;) imorgon blir det inläsningsdag vilket kommer bli bra, presic vad jag behöver nu :D annas mår jag bra, och mclavec med för den delen. hur mår du?
:) /W
 

Stallet snart

Slutkörd efter dagen i Södertälje nu, kallt som tusan var det, inte kul! Men nu ska jag se klart på family Guy (he bästa) sen ska jag gå till stallet, dra över mig lite mer kyla ;) /w


musik

Hej bloggen, sitter och lyssnar på musik och glr läxor, bajs tråkigt franska :/ kag härdar.
Imorgon åker min klass till tomtits så då stannar jag kvar i skolan och pluggar :D
Hahaha skoja bara, jag följer med :) ska bli skoj, vr länge sedan jag var där :) kommer vara en väldigt bra vecka med bara 2 riktiga skoldagar eller ja bara en nu! Skönt! Fredag blir det bowling med tjejorna! Jiho. Hadetbra! /w


helgen

startade min lördag med att kolla på film (new year's eve). sedan städade jag, skoj. ochsedan åkte jag till stalett och var där enstund, tog lite kort och sådant. iskallt var det! åkte till farmor kl 3 och åt 3 rätters. mums!
imorgon blir det kyrkan kl 11; inte så skoj.. om du frågar mig :S annasr mår jag  bra :D 
hur mår du?
/W

bildbomb/ hero

/w

Sova nu

Ligger i sängen, trött även om jag inte gjort så mycket idag :/ har vart i skolan, hände inget speciellt där. Sen gick jag till stallet, myste med hero ett tag och sånt <3 och sen har kg kollat på film.. Soft ;) sovgott :) <3 /w


Haha

En bra dag i skolan, inte lika kall som igår som tur, höll på att frysa ihjäl igår ;/ men har gjort läxors nästan hela dagen då här varit rätt okej.. Tjaofåe /w


rubebe

rubebe är mitt nys ord för rubrik ;) hehhe
men iallafall har jag suttit i snart 2 dryga timmar och plöggat no och engelska :/ pluggabörmanannarsdörman!
annat har dagen i sklan varit bra, mycket skratt. hahah har så roliga vänner kan man säga!!!! :D 
hur har din dag varit? :) 
kan inte rida dessa dagar för att min sadel gick lite sönder i fredags efter ridningen :'( fast inget stort bara en rem som har lossnat bara :/ så sadeln påste till en sadelmakare fort så jag kan rida igen !! 
:/w
hehe om det inte var för detta svarta får sulle jag inte våga gå till stallet i mörkret :¤ 

ridläger

längtar värkligen tills sommaren nu när jag har anmält mig till ridläger på finntorp igen! kommer bli jätte kul. och den här gången tar jag med mig hero häst :D 
ska du på något ridläger/läger i sommar? :)
/W
bild tagen för längelänge sedan ;/

söndag

förlåt igen för dårlig bloggning men min blogg.se app funkar inte så då blir det inte lika mycket.... 
men ialla fall idag är det söndag, såg nyss på ponnyakuten. roligt. 
har importerat en massa bilder på hästarna också så dom ska jag fixa med resten av kvällen.
fick hem min väst idag också, nöjd! väldigt fin. mamma köpte äcven ett sadelskydd som har varit väldigt efterlängtat från min sida ;) /W

igår

igår hade jag en supernice kväll med Majken, botilda, och Ellinor. mina bästa. jag har knappt sovit nånting på hela natten eftersom att Ellinor låg och sparkade & slog mig hela natten. är helt misshandlad & har sjukt ont i kroppen. hade i alla fall en asbra kväll igår o idag har jag bara vart hemma o vilat upp mig för skolan imorgon, om det blir nån sådan för mig. mår väldigt illa & har väldigt ont i huvudet (och i resten av kroppen)... menmen, hade det trevligt o de e ju det som räknas. ska gå o duscha nu o sen hoppa ner i min varna säng.
/e


förlåt..

för att jag inte har bloggat på länge, men jag har inte haft så mycket att blogga om. fick min tandställning (under) i måndas. och i tisdags var det skolstart. och idag red jag, gick sådär :/ Men nu ska jag fortsätta med det jag gjrode. (läxoor) /W

VÄRLDENS BÄSTA KAPTEN

ja, min man.
lyssna på låten http://open.spotify.com/track/68GdZAAowWDac3SkdNWOwo , världens bästa, jag svär.


avskrivning

nu är det såhär att jag är lite smått irriterad över en grej. så jag tänker skriva om det.
jag vet hur sjukt många det är som inte tycker att dom passar in i den här världen, att dom inte räcker till & som mår väldigt dåligt över det här. jag har vart en av dom.
jag fattar inte varför ingen gör nått för att hjälpa dom här människorna. visst, många försöker inte få hjälp, dom tror att dom klarar sig själva. men många försöker ju faktiskt & det är som att dom tycker att dom som inte "söker" hjälp är viktigare än dom som faktiskt gör det. alla är precis lika viktiga och det är det här som stör mig. ingen har nått större värde än nån annan. oavsett om man är homosexuell, invandrare, ja allt sånt där som folk i den här världen blir nervärderade för så spelar inte det nån roll enligt mig. alla är speciella & alla förtjänar ett bra liv. man har ju inte blivit född för att gå runt och må dåligt över sitt ursprung osvosv.
kan inte alla bara fatta, d e t ä r i n t e o k e j . jag vet liksom hur det är, dom som nervärderar andra människor känner att dom lyfter sig själva, men sen då? när dom fattar vafan dom har gjort, kommer dom kunna leva med sig själva? jag vet flera stycken som har fått sina liv förstörda pågrund av det här. åhhhhh, jag blir så jävla förbannad.
alla är speciella på sitt sätt. det bara är så.
sådär, hoppas att ni läser & förstår vad jag menar.
/e


skönaaaa älskade säng

ligger nu i min egna säng för första gången på 3 veckor. lovelifemoment.
igår så skulle jag ju träffa botilda, men hon var för trött efter jobbet oså så då kom ellinor hit istället, vi va ute en stund & sen drog vi till järna o sen vidare till södertälje. kom hem vid 23 eller nåt.. :)
idag så ska jag o ellinor o majken åka till södertälje sen får vi väl se vad som händer :)
puss
/e

Stallet all day long

vartt i stallet sedan kl 8 imorse, vart hemma i. Någon timme snart. Ikväll åker ökat tillbaka dit och ger hästarna kvällsmat, och upp tidigt  imorgon för att jobba i stallet igen. En riktigt häst helg har jag med andra ord. 
Red hero i ridhuset idag också, ägodel super. Rider honom imorgon också (ska passa på innan skolan startar.) /w

botildaaaaaa

asså jag älskar mina rubriker så himla mycket. eller inte.
jag orkar inte vara en seriös bloggare, jag är en oseriös liten tös som bor på landet. det är sanningen det. nu vet ni kära bloggisar. MEN HÅLL KÄFTEN EMMA.
idag började i alla fall dagen hos botilda som jag drog hem till efter hockeyn igår som förövrigt var väldigt trevlig. vi kom väl hem runt 1 inatt & vaknade vid 10.30 för min älskade vän skulle upp o jobba. jag fick skjuts hem med hennes pappa & nu har jag bara suttit o bloggat, lyssnat på min man (kaptenen) & surat. lite senare ska jag antagligen in till Järna igen & träffa botilda och några andra skulle jag tro.
ni ska bara veta hur bra vänner jag har, bättre än allt.


nya hörlurar

jeppppp, lyssnar på bästa kapten röd, kärlek till han <3
btw så vet jag att jag är vackeeeer :*
/e


home sweet home

nu har jag en thailandsresa som började 2012 och avslutades 2013, en mellanlandning på 2/3/4 timmar i wien, och en jäkla massa sol och bad, bakom mig sorgligt nog :( har i alla haft en grym resa & nu ska jag ah ett grymt år. 2013 ska bli mitt år.
nu håller mitt plan förmodligen på att landa hemma i sverige igen, snart sätter jag min fot på kända marker igen & får äntligen träffa människor som pratar samma språk som jag. tacka gud för det för min engelska är riktigt jäkla dålig... jag svär, en asså riktigt dålig. ni som hört ni vet... ;)
nu ska jag hem & duscha, kanske sova nån timme och sen ska jag iväg och träffa ellinor, åh som jag har längtat. nu några dagar har jag fullt med kompisträffar inbokade, först en helhelg med ellinor för att ta igen några dagar av dom här 23 dagar, som vi har vart ifrån varann. sen ska jag väl träffa johanna också, hoppas jag.
förmodligen så är jag sjukt trött nu & kommer säkert att sova hela vägen hem i bilen så att jag direkt kan dra till ellinor. åhhhh vad jag saknar mina vänner. aldrig mer tre veckor utan vänner. aldrig mer. mina nerver klarar fan inte det. åh vad det är synd om mig (;))
men kära bloggisar, är det bra med er? vad gjorde ni på nyår? haha intressant bloggning osvosv, men ni får stå ut, jag suger på tidsinställda inlägg. riktigt dåliga är dom :(
puss
/e

Mot Ida!!

Tvångvaknade i morse kl 7 var tvungen att åka till stallet och vara där för hero skulle skoj. Så då blir det ridning imorgon tidigt! Nu planerar jag att åka till Ida, jättekul, bär längesedan vi träffades! Hejdå/w


thailand

thailand är jordens bästa land. jag har inte vart i så många men i alla fall. jag älskar det här landet. och jag var bara tvungen att upplysa er om det.
jag har vart här en gång tidigare innan det här & jag är helt såld. maten är helt otrolig, shoppingen på dom flesta ställena är bra, det är trevliga människor & bästa klimatet. im in love, kan jag ju bara säga.
jag vill egentligen inte flyga hem imorgon, men ibland så måste man göra saker som man inte vill... men ni kanske fattade själva att jag inte vill flyga hem.
inte så att jag inte saknar sverige, eller det gör jag ju inte... men jag saknar mina underbara vänner, jag funderar på att kidnappa dom och flyga dom hit... mina älsklingar ♥'
detta är ett tidsinställt inlägg & jag hade inget att skriva om så ni får ursäkta ointressant läsning :(

hej älsklingar

nämen hej bra rubrik liksom
idag har jag bara typ, shoppat... som en galning, hela tre par converse blev det, ett par låga & två par höga varav ett par ska ges bort i försenad julklapp till världens bästa
kom typ nyss hem & nu ska jag väl dra mig ner på stan med familjen för nått att käka kanske...
imorgon bär det av hemåt & på fredag är jag hemma för att göra sverige osäkert igen.. eller inte.. ska i alla fall bli helt underbart att träffa mina älskade vänner igen & bara ha det allmänt nice och frysa lagom mycket.. sen på tisdag börjar skolan igen, jag orkar inte.
nu ska jag fixa lite tidsinställda till er babes är ju skyldig er och wilma lite bloggning, puuuussss :*
/e

Grattis!

Idag fyller min Hero Lavec 14 år, grattis bebis. Har nu haft dig i mitt liv i 9 år. <3
 
 
 
 
 
/W

Grattis!

Idag fyller min Hero Lavec 14 år, grattis bebis. Har nu haft dig i mitt liv i 9 år. <3
 
 
 
 
 
/W

planer, 2013

Mina planer för det nya året är:
-Ta tag i skolan ännu mer, höja upp dom betyg dom ämnen med låga betyg.
-satsa på ridningen och på hero lite, få honom till det jag vill, rida mycket lektioner och sånt. lära!
- Få bloggen bättre! lite mer intressant, känns som om jag för det mästa bara bloggar om ''vad jag har gjort'' lite tråkigt att höra kanske?  lämna gärna ett litet tips ;) 
-umgås mer med mina vänner, och vara lite sosial, känner mig väldigt ososial... så en liten ändring på det ska jag få!
 
sen har jag inte så mycket mer att komma med. :)
vad vill du uppnå med det här året? :) 
/W

RSS 2.0